Administrasjon
![]() Eva Maria Kristoffersen
Daglig leder eva@jennskaret.no Telefon: 76 11 46 44 Eva Maria Kristoffersen er daglig leder og hovedeier i selskapet. Hun er Fiskerikandidat fra Universitetet i Tromsø og har for tiden styreverv i Norges sjømatråd og Norway Royal Salmon ASA. ![]() Jørgen Husby
Økonomisjef jorgen.husby@jennskaret.no Telefon 76 11 46 41 Mobil 994 02738 Jørgen ble ansatt 01.01.20 og har ansvar for økonomi og regnskap. Han er siviløkonom fra Nord universitet. Han er kontaktperson for forsikring, bank og leasing. |
![]() Susanne Johansen
Kontormedarbeider susanne@jennskaret.no Telefon: 76 11 46 40 Susanne passer på at vi får lønn på konto, at vi holder oss friske og at vi får god mat. I tillegg er hun ansvarlig for alle kontorrutinene våre. Hun behandler alle faktura til og fra bedriften. ![]() Ørjan Kvamme
Logistikk og kvalitetskoordinator orjan@jennskaret.no Telefon 76 11 45 31 Ørjan jobber med kvalitetssystemer, IKT og logistikk i slakteriet vårt. Han er sivilingeniør og opprinnelig fra Bergen |
Oppdrettsavdeling
![]() Leif N Pedersen
Driftsleder oppdrett oppdrett@jennskaret.no Telefon: 76 11 45 30 Mobil: 905 07 464 Leif Nikolai er driftsleder i oppdrettsavdelingen og leder en avdeling med røktere og tekniske operatører med ansvar for vedlikehold av utstyr, båter og flåter. Han har fagbrev i akvakultur og mange års erfaring som røkter. han er ansvarlig for ansettelser i oppdrettsavdelingen. ![]() Jørn Finvåg
Produksjonskoordinator jorn@jennskaret.no Telefon: 76 11 46 47 Mobil: 48 15 46 89 Jørn har fagbrev i akvakultur og er utdannet akvakulturkandidat fra Høyskolen i Bodø. Han jobber med IT, sertifisering, NYTEK- lovgivning og innkjøp og drift av oppdrettsutstyr. |
![]() Hilde Ribe
Biologisk kontroller Hilde.Ribe@jennskaret.no Telefon: 76 11 46 48 Mobil: 47 01 51 61 Hilde har ansvaret for koordinering og optimalisering av produksjonen fra rogn til slaktefisk, med spesielt fokus på fiskehelse og velferd. Hun er Cand. Scient i Biologi med hovedemne i akvakultur fra UiTø og har også fagbrev og høgskoleutdanning i akvakultur. ![]() Jørn Arntun
Teknisk leder sjø Jorn.Arntun@jennskaret.no Telefon: 76 11 46 45 Mobil: 97 00 87 61 Jørn Arntun har maritim bakgrunn, og erfaring fra drift av båter innenfor oljesektoren. Han jobber med organisering og dokumentasjon av vedlikehold, sikkerhet ombord i båt og flåter, og dokumentasjon av arbeidsprosesser og risiko. |
Pakkeriavdeling
![]() Kim Rainer Celius
Driftsleder pakkeri kim@jennskaret.no Telefon: 76 11 46 46 Mobil: 41 67 44 19 Kim har ansvaret for ansettelser, oppfølging av drifta, tekniske løsninger i slakteriet og ikke minst matvaresikkerhet og kvalitet på sluttproduktet vårt. |
![]() Robert Pettersen
Tekniker pakkeri robert.pettersen@jennskaret.no Mobil: 95 15 31 50 Robert jobber med vedlikehold og drift av maskineri som er tilknyttet slakteriet. Han kom til oss i februar 2018, og har tidligere jobbet i tilsvarende stilling hos Cermaq. |
![]() Hallgeir Johnsen
Teknisk leder landbase hallgeir@jennskaret.no Telefon: 76 11 45 36, Mobil: 90 98 61 18 Hallgeir er kjølemaskinist, og har peiling på bygg, maskiner og prosesser hos oss. |
![]() Camilla Johnsen
Logistikk og kvalitetsmedarbeider camilla@jennskaret.no Telefon: 76 11 45 34 Camilla følger opp kvalitetsystemet i slakteriet, organiserer opplæring av ansatte og jobber med logistikk. |
Fagkompetanse innenfor flere fagområder
Målsetningen er at alle røktere skal ha fagbrev i akvakultur og våre røktere har lang erfaring innenfor havbruk. I tillegg til å utføre daglig tilsyn og fôre laksen utfører oppdrettsavdelingen det meste av vedlikeholdsarbeid, forankringsarbeid og kontroll og bøting av nøter selv. Egil Kristoffersen & Sønner har eget NYTEK-sertifisert notbøteri lokalisert i Jennskaret. Eget sertifisert notbøteri gir oss bedre kontroll på eget oppdrettsutstyr, lavere risiko for rømninger og mer varierte oppgaver for de ansatte. |
|
Slakteriet har 23 dedikerte ansatte som er interesserte i å levere en god kvalitetsfisk til våre kunder. De fleste har vært ansatt hos oss i mange år, og lang erfaring med hvordan man produserer et godt og hygienisk kvalitetsprodukt.